Supă Cremoasă De Scoici
Rețeta cremă cremă de scoici ar putea satisface pofta americană în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 15. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 88 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, pătrunjel, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Cremoasă De Scoici, Supă Cremoasă De Scoici, și Cremă De Scoici Canadiene Cremoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați slănina și uleiul într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti, amestecand des, pana cand grasimea este extrasa din bacon, 4 minute.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 4 minute.
Adăugați făină și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Se toarnă suc de scoici și se fierbe, amestecând bine.
Adăugați lapte, cartofi, scoici și sos fierbinte. Se condimentează cu sare. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt fragede cu furculița, 10 până la 12 minute.
Chowder polonic în cupe sau boluri, se presara cu patrunjel si se serveste fierbinte.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.