Rețeta cremă cremă de scoici ar putea satisface pofta americană în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 15. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 88 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, pătrunjel, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Cremoasă De Scoici, Supă Cremoasă De Scoici, și Cremă De Scoici Canadiene Cremoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați slănina și uleiul într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti, amestecand des, pana cand grasimea este extrasa din bacon, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați făină și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Se toarnă suc de scoici și se fierbe, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
5
Adăugați lapte, cartofi, scoici și sos fierbinte. Se condimentează cu sare. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt fragede cu furculița, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Cartofi
Scoici
Lapte
Sare
6
Chowder polonic în cupe sau boluri, se presara cu patrunjel si se serveste fierbinte.
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.