Supă Cremoasă De Scoici

Supă Cremoasă De Scoici
Rețeta cremă cremă de scoici ar putea satisface pofta americană în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 15. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 88 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, pătrunjel, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă Cremoasă De Scoici, Supă Cremoasă De Scoici, și Cremă De Scoici Canadiene Cremoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați slănina și uleiul într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti, amestecand des, pana cand grasimea este extrasa din bacon, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați făină și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se toarnă suc de scoici și se fierbe, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
5
Adăugați lapte, cartofi, scoici și sos fierbinte. Se condimentează cu sare. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt fragede cu furculița, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
CartofiCartofi
ScoiciScoici
LapteLapte
SareSare
6
Chowder polonic în cupe sau boluri, se presara cu patrunjel si se serveste fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChowderChowder
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista