Supă Cremoasă De Cartofi-Praz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de cartofi-praz. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 143 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Chow are 1 fani. Un amestec de cartofi roșii cu zaruri medii, smântână grea, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Supă cremoasă de cartofi și praz, Supă Cremoasă De Cartofi Și Praz, și Supă cremoasă de praz și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Când spumarea dispare, adăugați prazul, condimentați cu piper negru proaspăt măcinat și gătiți până când prazul se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați cartofi, sare și cimbru și gătiți până la parfum, aproximativ 2 minute. Creșteți căldura la mare, adăugați bulion de legume și apă și aduceți doar la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când cartofii sunt fragede cu furculița, aproximativ 10 minute.Se amestecă supa într-un blender în 2 loturi până se omogenizează. Puneți supa în cratiță la foc mediu, amestecați smântâna, condimentați cu piper suplimentar după cum este necesar și gătiți până se încălzește, aproximativ 3 minute.