Supă Clasică De Crab

Supă Clasică De Crab
Supa clasică de Crab She ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 7 și costă 2,52 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 430 calorii, 23g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 211 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, ceapă verde, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri Clasice De Crab, Prăjituri Clasice De Crab, și Prăjituri Clasice De Crab Din Maryland pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ouăle într-o cratiță de 2 litri și acoperiți cu apă. Aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 10-12 minute.
3
Scoateți ouăle din apă fierbinte și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Apăsați gălbenușurile de ouă fierte tari printr-o sită și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Într-o oală mare, topiți untul la foc mediu mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați ceapa verde și țelina; gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt moi, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
7
Adăugați făina și gătiți și amestecați timp de 2 minute. Se amestecă bulionul, laptele și smântâna. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
8
Adăugați gălbenușurile de ou fierte, carnea de crab, sherry, sare și piper și încălziți. Se toarnă în boluri și se ornează fiecare porție cu un vârf de boia și o felie de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
CrabmeatCrabmeat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista