Supă caldă și acră cu somon și ciuperci de stridii

Supă caldă și acră cu somon și ciuperci de stridii
Supa fierbinte și acră cu somon și ciuperci de stridii este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,37 USD pe porție. O porție conține 156 calorii, 19g de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ciuperci de stridii, suc de lămâie, tulpini de lămâie și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Supă caldă și acră, Somon prăjit cu ciuperci de stridii în vin roșu, și Ghimbir usturoi somon morcov și dovlecel castron de tăiței cu Shiitake și ciuperci de stridii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați fiecare tulpină de lemongrass în jumătate transversal. Zdrobiți sau zdrobiți tulpinile cu un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Combinați lemongrass, următoarele 3 ingrediente și, dacă doriți, frunzele de tei kaffir într-o cratiță de 2 litri la foc mare. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tei KaffirFrunze De Tei Kaffir
Elixirul GElixirul G
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se absoarbă timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Îndepărtați și aruncați solidele.
5
Întoarceți stocul condimentat la aragaz la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
6
Adăugați somon, ciuperci și roșii; fierbeți ușor 3 până la 4 minute sau până când somonul este opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
7
Se ia de pe foc și se amestecă ingredientele rămase. (Dacă supa este prea picantă, amestecați un alt vârf de zahăr.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista