Supă Afumată De Eglefin

Supa de eglefin afumată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 73G de grăsime, și un total de 746 calorii. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți mărar, boabe de piper, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Supă afumată de eglefin și fasole albă, Eglefin afumat și supă nouă de cartofi cu burniță de arțar, și Cullen Skink - supă de eglefin și cartofi Afumați scoțieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați rozmarinul, cimbrul, frunzele de dafin și boabele de piper în pânză de brânză și fixați-le cu sfoara de bucătărie. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie la foc moderat, topiți untul.
Adăugați prazul și feniculul și saut-ul, amestecând ocazional, până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Adăugați smântâna grea și dați la fiert. Reduceți căldura la minim, adăugați pachetul de plante și fierbeți până când supa se reduce cu aproximativ o treime, 20 până la 25 de minute.
Adăugați eglefin, acoperiți și fierbeți încă 5 minute. Condimentează după gust. Împărțiți supa în 8 boluri, asigurându-vă că distribuiți uniform peștele și legumele.
Presărați fiecare fel de mâncare cu mărar și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Eglefin în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.