Supa Mea De Fasole Navy
Supa mea de fasole Navy este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 505 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, morcovi, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Supă De Fasole Marină, Supă De Fasole Marină, și Supă De Fasole Navy Fumurie.
Instrucțiuni
Curățați și sortați fasolea.
Așezați-le într-un castron mare cu apă pentru a le acoperi și înmuiați timp de 3 ore.
Într-o oală mare la foc mediu, combinați fasolea și bulionul de pui și lăsați să fiarbă.
Între timp, topiți untul sau margarina într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați morcovii și ceapa și sotati timp de 10 minute, sau până când ceapa este caramelizată.
Adăugați acest amestec în oală.
În aceeași tigaie la foc mediu, călește slănina timp de 10 până la 15 minute sau până când este crocantă.
Scurgeți grăsimea și adăugați slănina în oală. Continuați să fierbeți supa la foc mediu, amestecând frecvent, până când fasolea este fragedă și supa s-a îngroșat.