Supa De Pui Salsa
Reteta supa de pui Salsa ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 30 minute. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Funcționează bine ca o supă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați brânza pepper jack, apă, porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de pui și varză Salsa Verde, Salsa Verde supă de pui și orez sălbatic, și {Aragaz Lent} Supa De Pui Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați puiul, bulionul, apa și pudra de chili. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați porumb; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute sau până când puiul nu mai este roz și porumbul este fraged.
Adăugați salsa și încălziți.
Garnisiți cu brânză, dacă doriți.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Sosul de imersie poate fi asociat cu spumant Rosa și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Kir-Yianni Akakies spumant ros_cift7. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant]()
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Deep bright rose culoare. Bule excesive care indică mirosurile minunate ale Xinomavro. Pereche excelentă cu bucătăria mediteraneană, mâncăruri picante din bucătăria asiatică și pești uleioși. De asemenea, poate fi savurat singur ca aperitiv sau după masă.