Supa de linte roșie și cartofi Ruth

Supa de linte roșie și cartofi Ruth
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de linte roșie și cartofi a lui Ruth. Această rețetă face 12 porții cu 173 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 356 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână piper, piper cayenne, bulion de legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Curățați Supa De Linte Roșie De Morcov Și Ghimbir, Caserola de cartofi dulci Chris Ruth, și Supă de cartofi dulci și linte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și țelina. Gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă cartofii, morcovul și usturoiul. Continuați să gătiți și amestecați aproximativ 5 minute, până când cartofii sunt bine acoperiți cu unt. Condimentează amestecul cu ienibahar, chimen, piper cayenne, cuișoare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Se toarnă bulionul de legume și se amestecă în linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
LinteLinte
4
Adăugați apă, mărind cantitatea necesară pentru a acoperi toate ingredientele. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și amestecați varza. Gatiti, amestecand ocazional, 35 pana la 45 de minute, pana cand lintea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
KaleKale
5
Se amestecă cilantro și pulberea de fișier. Continuați să gătiți aproximativ 5 minute sau la grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De FișierPulbere De Fișier
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista