Supa De Ceapa Gratin
Reteta supa de ceapa Gratin Oktime se poate face în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru $1.84 pe portie, veți obține o supă care servește 8. Această rețetă din rețetele mele necesită apă, baghetă de pâine, vin și brânză gruy otrivre. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Ciorba Rapida De Ceapa Gratin Xifte, și Supa De Ceapa Frantuzeasca Gratin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați țelină, morcov și ciuperci; sotati 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Se ia de pe foc; se amestecă încet în 1 cană de vin, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați bulion, apă, pătrunjel și 2 crenguțe de cimbru. Se aduce la foc mic la foc mediu; gatiti 30 de minute. Se strecoară amestecul de bulion printr-o sită într-un bol; aruncați solidele.
Se încălzește tigaia la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa și sarea; gătiți 20 de minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent. Se amestecă bulionul strecurat; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când ceapa este foarte fragedă.
Se ia de pe foc; se amestecă 3 linguri de vin și piper.
Polonic aproximativ 3/4 cana supa în fiecare din 8 boluri rezistente la cuptor.
Așezați bolurile pe o tigaie cu jeleu. Topiți fiecare porție cu 1 felie de pâine și 1 1/2 linguri de brânză. Se fierbe 1 minut sau până când brânza începe să se rumenească.
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.