Supa de cartofi Cheesy este o fără gluten supă. Această rețetă face 10 porții cu 282 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți unt, cartofi, brânză de proces și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 158 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supa De Cartofi Cheesy, Brânză de conopidă și supă de cartofi, și Brânză Broccoli-Supă De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez sau fierbător de supă, sotează ceapa în unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați cartofi și apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când cartofii sunt fragede. Se amestecă laptele, supa, sarea de usturoi și piperul; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
3
Adăugați brânză; se amestecă până se topește brânza.