Supa cremoasa Rutabaga
Supa cremoasă Rutabaga necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 214 calorii, 5 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. Pentru 84 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Mergeți la magazin și luați unt, sare, rutabagas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 21%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rutabaga cremoasă și supă de orz, Rutabaga cremoasă, afumată și Rutabaga cremă piure cu ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, căleți ceapa și țelina în unt până se înmoaie.
Adăugați rutabagas, orezul, apa și 2-1/2 căni de bulion. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 25-35 de minute sau până când rutabagas-ul sunt fragezi.
Într-un blender, acoperiți și procesați supa în loturi până la omogenizare. Întoarceți totul în tigaie. Se amestecă laptele, sarea, piperul și bulionul rămas; se încălzește (nu se fierbe).
Ornați porțiile cu smântână și arpagic.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Pink Moscato]()
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!