Supa Brie cu sparanghel
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, supa Brie cu sparanghel ar putea fi o rețetă uimitoare lacto ovo vegetariană de încercat. Pentru 2,44 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 574 de calorii, 10 g de proteine și 52 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Această rețetă de la Taste of Home necesită vin alb, brie, unt și făină. Funcționează bine ca aperitiv. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 27%. Încercați Supa de sparanghel cu Brie Bruschetta, Sparanghel și Brie Perogies și Sparanghel și Brie Open Pastry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, căliți sparanghelul în unt până se înmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se rumenesc. Adăugați treptat bulion, smântână și vin sau bulion suplimentar. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe timp de 10-15 minute.
Într-un blender; acoperiți și procesați supa în loturi până la omogenizare. Reveniți la tigaie. Cub Brie și adăugați în supă. Se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.