Sundaes cu cidru de mere

Sundaes cu cidru de mere
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Sundaes cu cidru de mere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 173 de calorii, 2 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 16 și costă 31 de cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită cidru de mere, amidon de porumb, zahăr și suc de lămâie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 18%. Carne de porc cu cidru de mere cu varză roșie și cidru de mere învechit de stejar 5, brioșe cu cidru de mere încărcate din fulgi de ovăz cu glazură de cidru de mere cu unt brun și prăjitură de prăjituri pecan cu cidru de mere cu glazură de cremă de unt de mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați cidrul, zahărul, amidonul de porumb, scorțișoara și sucul de lămâie; se amestecă până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați mere. Se aduce la fierbere; se fierbe si se amesteca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
3
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
4
Serviți peste înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Moscato, Moscato Dasti

Cremă Sherry, Băutură alcoolică și Categoria de produse alimentare sunt alegerile mele de top pentru Sundae. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Famille Vincent Cremant de Bourgogne. Are 4 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Familia Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista