Sunca si paste potluck
Potluck Ham and Pasta durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 503 de calorii , 23 g de proteine și 26 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 12. Pentru 1,46 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați muștar măcinat, unt, macaroane cu cot și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 50% . Rețete similare sunt Pasta Trandafiri cu Dovlecei și șuncă , Paste cremoase de dovlecei și șuncă și Pastan e Fagioli (Pastane și fasole) .
Instrucțiuni
Gatiti macaroanele conform instructiunilor de pe ambalaj, adaugand broccoli in ultimele 3-4 minute; scurgere.
Într-un cuptor olandez mare, căleți ceapa în unt timp de 2 minute. Se amestecă făina, muștarul, sare și piper până se omogenizează. Se amestecă treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă sosul de brânză și 1 cană de brânză cheddar până se omogenizează.
Se ia de pe foc; se amestecă șunca, macaroanele și broccoli. Împărțiți între un 13-in uns. x 9-in. vas de copt și un 8-in uns. vas pătrat de copt.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 25-35 de minute sau până când clocotește și se încălzește.