Summer Hoedown
Dacă $2.43 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Hoedown de vară ar putea fi un minunat fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 190 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bere, zahăr granulat, pepene verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați BBQ Hoedown Tacos, Burgeri La Grătar Hoedown, și Gratar Hoedown BBQ Chuck friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste un castron mare; pus deoparte.
Puneți jumătate din pepene verde într-un blender și amestecați până se lichefiază, aproximativ 1 minut.
Se toarnă prin strecurătoare în vas și se răzuiește o spatulă de cauciuc pe suprafața interioară a strecurătorului pentru a împinge sucul până când rămâne doar pulpa. Aruncați pulpa și puneți strecurătoarea înapoi peste vas. Repetați cu pepenele rămas. (Ar trebui să aveți aproximativ 6 căni de suc.)
Adăugați zahărul în suc și amestecați până se dizolvă, aproximativ 2 minute. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 1 1/2 ore sau până când este gata de utilizare.Când este gata de servit, transferați sucul răcit într-un recipient de 3 litri.
Adăugați lichiorul maraschino și berea și amestecați ușor pentru a combina.