Sufleuri Cu Trei Brânzeturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sufle cu trei brânzeturi. Această rețetă servește 8. O porție conține 322 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, cremă de tartru, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sufleuri De Brânză, Sufleuri De Brânză, și Souffl cu trei brânzeturi 8S pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie. Se amestecă făina; gatiti timp de 1 minut sau pana se clocoteste. Adăugați treptat lapte, muștar, sare și sos de ardei iute. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura.
Adăugați brânzeturi; se amestecă până se topește.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou până când sunt groase și de culoare lămâie, aproximativ 3-4 minute. Se amestecă 1/3 cană amestec de brânză. Întoarceți totul în cratiță amestecând constant; gătiți timp de 1-2 minute mai mult. Se răcește complet, aproximativ 30-40 de minute.
Într-un alt castron, bateți albușurile și crema de tartru până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestec de brânză.
Se toarnă în vase de sufle cu 1 cană sau cupe cu cremă.
Așezați într-o tigaie superficială.
Se toarnă apă caldă într-o tigaie mai mare la o adâncime de 1 in.
Se coace, neacoperit, la 325 de minute, timp de 40-45 de minute sau până când blaturile se rumenesc.