Sufleuri Cu Trei Brânzeturi

Sufleuri Cu Trei Brânzeturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sufle cu trei brânzeturi. Această rețetă servește 8. O porție conține 322 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, cremă de tartru, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sufleuri De Brânză, Sufleuri De Brânză, și Souffl cu trei brânzeturi 8S pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță medie. Se amestecă făina; gatiti timp de 1 minut sau pana se clocoteste. Adăugați treptat lapte, muștar, sare și sos de ardei iute. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
MuștarMuștar
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați brânzeturi; se amestecă până se topește.
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
4
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou până când sunt groase și de culoare lămâie, aproximativ 3-4 minute. Se amestecă 1/3 cană amestec de brânză. Întoarceți totul în cratiță amestecând constant; gătiți timp de 1-2 minute mai mult. Se răcește complet, aproximativ 30-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
BrânzăBrânză
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
5
Într-un alt castron, bateți albușurile și crema de tartru până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestec de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă în vase de sufle cu 1 cană sau cupe cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
7
Așezați într-o tigaie superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă apă caldă într-o tigaie mai mare la o adâncime de 1 in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se coace, neacoperit, la 325 de minute, timp de 40-45 de minute sau până când blaturile se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista