Această rețetă servește 30 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 37 calorii. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, ceapă verde, creveți tigru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cocktail De Creveți Margarita Zesty, Sauza Sud-Vest Margarita, și Sauza Sud-Vest Margarita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În castron mediu, combinați toate ingredientele, cu excepția creveților; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați creveți; se amestecă pentru a acoperi. Capac; refrigerați cel puțin 4 ore sau până la 8 ore pentru a marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
3
Pulverizați tigaia pentru pui de carne cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
4
Scurgeți creveții, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Creveți
5
Așezați creveții pe tigaia de broiler pulverizată. Fierbeți 4 inci de la căldură timp de 5 până la 7 minute sau până când creveții devin roz, întorcându-se o dată.
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.