Sud-Vest Zesty Margarita Creveți
Această rețetă servește 30 și costă 45 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 37 calorii. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, ceapă verde, creveți tigru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cocktail De Creveți Margarita Zesty, Sauza Sud-Vest Margarita, și Sauza Sud-Vest Margarita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, combinați toate ingredientele, cu excepția creveților; se amestecă bine.
Adăugați creveți; se amestecă pentru a acoperi. Capac; refrigerați cel puțin 4 ore sau până la 8 ore pentru a marina.
Pulverizați tigaia pentru pui de carne cu spray de gătit antiaderent.
Scurgeți creveții, aruncând marinada.
Așezați creveții pe tigaia de broiler pulverizată. Fierbeți 4 inci de la căldură timp de 5 până la 7 minute sau până când creveții devin roz, întorcându-se o dată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.