Sud-Vest Pui Coace

Sud-Vest Pui Coace
Această rețetă servește 40. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 24 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica praf de chili, brânză cheddar jack, pkt. shake ' N bake amestec suplimentar de acoperire condimentată, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui De Sud-Vest-Paste Coace, Southwestern Egg Bake, și Southwestern Egg Bake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați amestecul de acoperire și pulberea de chili în sacul agitator. Utilizați pentru a acoperi pui ca regia pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Pui întregPui întreg
3
Așezați în vas de copt pătrat de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți 20 min.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
6
Coaceți 10 min. sau până când puiul este gata (165F) și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista