Sud-Vest Pui Coace
Această rețetă servește 40. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 24 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime per portie. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica praf de chili, brânză cheddar jack, pkt. shake ' N bake amestec suplimentar de acoperire condimentată, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui De Sud-Vest-Paste Coace, Southwestern Egg Bake, și Southwestern Egg Bake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Combinați amestecul de acoperire și pulberea de chili în sacul agitator. Utilizați pentru a acoperi pui ca regia pe ambalaj.
Așezați în vas de copt pătrat de 8 inci.
Coaceți 10 min. sau până când puiul este gata (165F) și brânza este topită.