Sucotaș De Legume De Vară
Rețeta Sucotash de legume de vară ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. O porție conține 238 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți fasole lima pentru copii, ceapă, cartofi cu carne galbenă, cum ar fi Yukon gold, și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Paste Succotash De Vară Cu Legume La Grătar, Summer Succotash, și Summer Succotash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți cartofii cu apă sărată rece cu 1 inch într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt doar fragezi, aproximativ 20 de minute.
Se scurge și se răcește, apoi se taie în bucăți de mușcătură.
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt într-o tigaie din fontă de 10 inci bine condimentată, la foc mare, până când spuma dispare, apoi sotati cartofii cu sare și piper după gust, întorcându-se o dată sau de două ori, până când au o crustă frumoasă, 8 până la 10 minute.
Transferați într-un castron de servire.
Saut porumb și dovlecei în restul de 3 linguri de unt în tigaie la foc moderat, amestecând, până când este crocant-fraged, aproximativ 5 minute. Se amestecă fasolea și saut-ul, amestecând, până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper și se adaugă la cartofi cu ceapă și arpagic, amestecând pentru a se combina.
* Dacă puteți găsi edamame doar în pod, va trebui să cumpărați o pungă de 1 kilogram și să le scoateți.* Cartofii și edamame-ul pot fi fierți (dar nu și saut-ul) cu 1 zi înainte. Se răcește, apoi se răcește, acoperit.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.