Sucotash De Porumb La Grătar

Sucotash De Porumb La Grătar
Sucotash de porumb la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 245 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ulei de măsline, zahăr brun, edamame și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Sucotash de fasole neagră și mămăligă cu ciuperci Portobello la grătar, Porumb Și Edamame Succotash, și Sucotaș De Porumb Carbonizat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Încălziți uleiul și adăugați slănina. Gatiti pana cand sunt crocante, 2-3 minute, apoi adaugati porumb, lasand zaharurile sa se dezvolte si sa se caramelizeze la margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Subţire-Subţire-
3
Adăugați usturoiul, ceapa, ardeii grași și jalapenos și gătiți 2 până la 3 minute pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați stocul, zahărul, oțetul, Worcestershire și sosul de roșii. Se fierbe la foc mic pentru a îngroșa sosul, apoi se adaugă edamame și se amestecă Sriracha după gust. Reduceți căldura la minim până când este gata de servit, adăugând puțin mai mult stoc sau apă dacă vasul devine prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
SrirachaSriracha
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Garnisiți cu scallions pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista