Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Saut suc de fructe și morcovi ar putea fi o rețetă uimitoare pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 96 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. Un amestec de dovlecei, dovlecei, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Dovlecei și morcovi sote, Morcov Fiert Saut, și Păstârnac și morcovi sote.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați dovleceii și următoarele 4 ingrediente și fierbeți 8 până la 10 minute sau până se înmoaie. Se amestecă pătrunjelul.