Suc de fructe galben prăjit cu cartofi și ceapă
Dovleceii galbeni prăjiți cu cartofi și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 153 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Suc de fructe galben cu ceapa si parmezan, Suc de fructe galben de Sud cu ceapa, și Cod prăjit cu dovlecei galbeni și sparanghel.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mare până când uleiul este fierbinte; reduceți căldura la mediu. Gatiti si amestecati ceapa si cartofii in uleiul incins pana cand cartofii se rumenesc usor si se gatesc partial, 15-20 de minute.
Adăugați squash, unt, boia, piper negru, praf de usturoi, sare și fulgi de ardei roșu; gătiți până când cartofii se rumenesc, încă 15 până la 20 de minute, întorcându-se ocazional.
Scoateți din tigaie cu o lingură pliată.