Strozzapreti cu spanac și lămâie conservată
Strozzapreti cu spanac și lămâie conservată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 354 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă ați păstrat coaja de lămâie, cățelul de usturoi, untul și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Strozzapreti cu spanac și lămâie conservată, Sparanghel Cu Vinetă De Lămâie Meyer Și Lămâie Conservată, și Baie De Lămâie Conservată.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu până când untul face spumă.
Adăugați usturoi și 1/4 linguriță fulgi de ardei roșu; gatiti, amestecand des, pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați panko și gătiți, amestecând des, până când panko se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Se amestecă coaja de lămâie și se transferă panko pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; condimentează cu sare și piper.
Lasă să se răcească; pune deoparte. Ștergeți tigaia.
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare, amestecand ocazional, pana la al dente (aproximativ 5 minute pentru pastele proaspete).
Între timp, încălziți restul de 6 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu. Gatiti, rotind tigaia ocazional, pana cand untul se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1 buchet de spanac; gatiti, aruncand, pana se ofileste, aproximativ 1 minut.
Adăugați paste în tigaie și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați suc de lămâie, coaja de lămâie conservată și restul de 1/4 linguriță fulgi de ardei roșu și tosso combinați; condimentați cu sare, piper și mai mult suc de lămâie și coaja de lămâie conservată, dacă doriți.
Se adaugă spanacul rămas și se adaugăpână când se usucă ușor, aproximativ 1 minut.
Serviți pastele acoperite cu panko rezervat.
Faceți înainte: Panko poate fi prăjit cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.