Striped bas cu ciuperci
Striped bas cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,02 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, pescatariană și דל פחמימות,ă are 532 calorii, 34G de proteine, și 36g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați vin, fileuri de bas cu dungi, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Bas cu dungi prăjite în tigaie cu anghinare prăjite, ciuperci și marmeladă de roșii, Bas Cu Dungi Întregi, și Bas cu dungi cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați șalotele și cimbrul și gătiți până când șalotele sunt translucide, aproximativ 7 minute; condimentează cu sare și piper.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și fragede, aproximativ 8 minute.
Între timp, condimentează peștele cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o altă tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați peștele, cu pielea în jos și gătiți până când pielea este crocantă, 3 până la 4 minute; transferați pe o farfurie.
Adăugați vinul în tigaie și răzuiți orice bucăți rumenite cu o lingură de lemn. Se fierbe la foc mare până la sirop, 2 până la 3 minute.
Adăugați smântâna și fierbeți la foc mic pentru a se îngroșa ușor, 2 până la 3 minute. Condimentează cu sare și piper.
Se toarnă sosul de smântână peste ciupercile din tigaie, apoi se adaugă peștele, cu pielea în sus. Se fierbe până când peștele este doar ferm și translucid, 5 până la 7 minute.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Fotografie de Antonis Achilleos