Stridii toscane la grătar cu lemn cu Pancetta crocantă-Mignonette de roșii-busuioc

Stridii toscane la grătar cu lemn cu Pancetta crocantă-Mignonette de roșii-busuioc
Stridii toscane la grătar cu lemn cu Pancetta crocantă-Mignonette de roșii-busuioc este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 146 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. 53 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze plate de pătrunjel, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce e bine. Încercați Stridii toscane la grătar cu lemn cu Pancetta crocantă-Mignonette de roșii-busuioc, Stridii la grătar cu jalapeno-Herb Mignonette, și Stridii la grătar cu lemn în vinetă Chipotle pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți pancetta într-o tigaie din fontă și gătiți la foc mediu-mare până când este crocantă și grăsimea este redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
În timp ce pancetta gătește, combinați oțetul, șalota, boabele de piper, busuiocul, roșiile și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(tub Mare)(tub Mare)
5
Pregătiți grătarul cu cărbune folosind un starter de coș umplut cu brichete de cărbune. Când cărbunii sunt roșii și încep să devină gri, adăugați așchii de lemn înmuiați uniform peste partea superioară a cărbunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Prindeți fiecare stridie, cu partea plată în sus, într-un prosop de bucătărie pliat. Găsiți deschiderea mică dintre cochilii lângă balama și deschideți-o cu un cuțit de stridii. Încercați să nu vărsați sucurile delicioase, cunoscute sub numele de lichior de stridii, în coaja de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Tăiați carnea de stridii desprinsă din coaja superioară, apoi slăbiți stridiile din coaja inferioară, trecând cu grijă cuțitul de stridii sub corp. Aruncați coaja superioară, mai plată, păstrând stridiile și sucurile în partea de jos, coajă mai adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
8
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți stridiile la foc mare direct până când sucurile încep să baloneze și marginile stridiei se ondulează, 2 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Întindeți 1 1/2 căni de sare kosher uniform pe fundul unui platou mare. Puneți cu grijă stridiile fierte în sare și acoperiți fiecare stridie cu o parte din mignonette, câteva cuburi de pancetta și câteva frunze de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
(tub Mare)(tub Mare)
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Stridiile pot fi asociate cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Broadside Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Broadside Chardonnay
Broadside Chardonnay
Lumina strălucitoare de aur. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdia afumată și nuanțele de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumului revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă revigorantă de piele de pară amară.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista