Stridiile prăjite cu rachetă și sos de roșii este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 171 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână apă, albus de ou, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Stridii Prăjite, Verdeață Cu Stridii Prăjite Și Sos De Zară, și Stridii prăjite cu sos de roșii-Remoulade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Deschideți stridiile și curățați scoicile sau cereți-i vânzătorului de pește să facă acest lucru pentru dvs. Pentru a face aluatul, bateți făina cu apa rece și pliați în albusul de ou bătut rigid și 1 lingură de ulei de măsline. Pentru a face pansamentul, bateți roșiile într-un blender cu hreanul, usturoiul și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(recomandat: Sos A1)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se adaugă sosul de ardei iute și se condimentează cu sare și piper. Tweak cantitățile de sos de ardei iute și oțet pentru a tast e vrei să fie fierbinte și picant. Treceți amestecul printr-o sită fină pentru a îndepărta bucățile groase. Acest lucru vă va oferi un pansament frumos neted. Verificați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Încălziți uleiul vegetal într-o friteuză cu grăsimi adânci la 350 grade F (180 grade C) și prăjiți rucola în loturi mici timp de aproximativ 25 de secunde până când este frumos și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Piept De Pui La Rotisor
4
Scoateți și așezați pe niște hârtie de bucătărie. Aruncați fiecare stridie în aluat, apoi îndepărtați cu o lingură și prăjiți aproximativ 2 minute până când sunt crocante și aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
5
Serviți fiecare stridie în coajă pe o mică rachetă prăjită, stropită cu pansamentul de roșii picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Piept De Pui La Rotisor
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1
Așezați cojile pe niște gheață crăpată sau pe un pat de sare de mare grosieră.