Stridii prăjite cu rachetă și sos de roșii
Stridiile prăjite cu rachetă și sos de roșii este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 171 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți la îndemână apă, albus de ou, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Stridii Prăjite, Verdeață Cu Stridii Prăjite Și Sos De Zară, și Stridii prăjite cu sos de roșii-Remoulade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Deschideți stridiile și curățați scoicile sau cereți-i vânzătorului de pește să facă acest lucru pentru dvs. Pentru a face aluatul, bateți făina cu apa rece și pliați în albusul de ou bătut rigid și 1 lingură de ulei de măsline. Pentru a face pansamentul, bateți roșiile într-un blender cu hreanul, usturoiul și oțetul.
Se adaugă sosul de ardei iute și se condimentează cu sare și piper. Tweak cantitățile de sos de ardei iute și oțet pentru a tast e vrei să fie fierbinte și picant. Treceți amestecul printr-o sită fină pentru a îndepărta bucățile groase. Acest lucru vă va oferi un pansament frumos neted. Verificați condimentele.
Încălziți uleiul vegetal într-o friteuză cu grăsimi adânci la 350 grade F (180 grade C) și prăjiți rucola în loturi mici timp de aproximativ 25 de secunde până când este frumos și crocant.
Scoateți și așezați pe niște hârtie de bucătărie. Aruncați fiecare stridie în aluat, apoi îndepărtați cu o lingură și prăjiți aproximativ 2 minute până când sunt crocante și aurii.
Serviți fiecare stridie în coajă pe o mică rachetă prăjită, stropită cu pansamentul de roșii picant.
Așezați cojile pe niște gheață crăpată sau pe un pat de sare de mare grosieră.