Stridii La Grătar Rockerfeller

Stridii La Grătar Rockerfeller
Stridii la grătar Rockerfeller este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 340 calorii, 14g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, pesmet, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Stridii La Grătar, Stridii La Grătar, și Stridii La Grătar.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie. Saut usturoiul și tarhonul uscat timp de 2 minute. Luați jumătate din untul de usturoi și adăugați-l în firimiturile de pâine într-un bol de amestecare. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon UscatTarhon Uscat
UntUnt
PesmetPesmet
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
TigaieTigaie
2
La untul de usturoi rămas în tigaie, adăugați șalotele și spanacul și gătiți 3 minute, până când spanacul se ofilește. Deglazează tigaia cu Pernod. Se condimentează cu sare și piper și sos fierbinte. Lăsați amestecul să gătească câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
Sos FierbinteSos Fierbinte
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SpanacSpanac
PernodPernod
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
La firimiturile de pâine, adăugați uleiul de măsline, parmezanul și pătrunjelul și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
4
Folosind un prosop de bucătărie, țineți ferm fiecare stridie. Introduceți un cuțit de stridii în deschiderea mică dintre cochilii în care este articulată stridia. Deschideți ușor stridia. Slăbiți stridia din coajă trecând cu grijă cuțitul sub stridie, încercând să păstrați cât mai mult din lichiorul de stridii la locul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
StridiiStridii
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuțitCuțit
5
Acoperiți fiecare stridie cu 2 lingurițe de amestec de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
StridiiStridii
6
Presărați spanacul cu firimiturile de pâine pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
SpanacSpanac
7
Pregătiți grătarul. Gatiti stridiile, cu coaja in jos, la foc mare direct timp de 56 de minute. Folosiți clești pentru a scoate stridiile de pe grătar și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
CleșteClește
8
articol var
9
Type_27_data = {};
10
articol
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista