Stridii la grătar cu Jalapeno-Herb Mignonette

Stridii la grătar cu Jalapeno-Herb Mignonette
Stridii la gratar cu Jalapeno-planta Mignonette ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 27 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de arpagic, ceapă, stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Lemn toscan-stridii la grătar cu Pancetta crocantă-roșii-busuioc Mignonette, Stridii Cu Gelee Mignonette, și Stridii cu o mignonetă clasică.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mare pentru grătar direct.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Se amestecă împreună oțetul, sucul de lămâie, mierea, ceapa, jalapeno, ierburile tocate și puțină sare și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 10 minute pentru a permite aromelor să se îmbine.
4
Scoateți vârfurile stridiilor peste un castron, prinzând oricare dintre lichiorul de stridii care iese.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
LichiorLichior
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Adăugați lichidul înapoi în coaja de jos cu stridia. Puneți grătarul și grătarul până când lichidul începe să fiarbă, dar stridiile sunt încă puțin crude în centru, aproximativ 4 minute. Îndepărtați cu grijă cu clești pe un platou și acoperiți fiecare stridie cu o linguriță de mignonette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegeri excelente pentru stridii. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Broadside Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Chardonnay De Pe Malul Mării
Chardonnay De Pe Malul Mării
Aur luminos luminos. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdii fumurii și nuanțe de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumurii revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă răcoritoare de piele de pere.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista