Stridii fripte cu cremă de țelină și șuncă de Virginia
Stridii fript cu crema de telina si sunca Virginia este un fără gluten și primar rețetă cu 9 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 167 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, coajă de lămâie, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Stridii Fripte, Stridii Umplute La Grătar, și Stridii Prăjite Cu Unt De Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați stridiile cu o perie rigidă sub apă curgătoare. Introduceți un cuțit de stridii în marginea articulată a fiecărei stridii; răsuciți mânerul cuțitului înainte și înapoi până când coaja superioară este slăbită. Glisați cuțitul de stridii de-a lungul fundului cochiliei pentru a detașa mușchiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Scoateți și aruncați coaja superioară; scurgeți și rezervați 1 cană de lichior de stridii. Păstrați stridiile în coaja de jos mai adâncă. Aranjați stridiile peste sare de rocă într-o tigaie jellyroll; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Rocă
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Combinați 1 cană de lichior de stridii, 1 cană de smântână și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, aproximativ 25 de minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron. Se amestecă șunca, țelina și piperul; pune deoparte crema de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Gatiti radacina de telina in apa clocotita pentru a acoperi 10 minute sau pana se inmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Puneți rădăcina de țelină, 1/4 cană smântână, unt și sare într-un robot de bucătărie. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Așezați 1/2 linguriță piure de rădăcină de țelină sub fiecare stridie rezervată în coajă. Se acoperă cu 1 linguriță cremă de țelină rezervată. Se fierbe la 3 inci de la căldură timp de 5 minute sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu