Stridii fripte cu cremă de țelină și șuncă de Virginia
Stridii fript cu crema de telina si sunca Virginia este un fără gluten și primar rețetă cu 9 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 167 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, coajă de lămâie, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Stridii Fripte, Stridii Umplute La Grătar, și Stridii Prăjite Cu Unt De Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Frecați stridiile cu o perie rigidă sub apă curgătoare. Introduceți un cuțit de stridii în marginea articulată a fiecărei stridii; răsuciți mânerul cuțitului înainte și înapoi până când coaja superioară este slăbită. Glisați cuțitul de stridii de-a lungul fundului cochiliei pentru a detașa mușchiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Scoateți și aruncați coaja superioară; scurgeți și rezervați 1 cană de lichior de stridii. Păstrați stridiile în coaja de jos mai adâncă. Aranjați stridiile peste sare de rocă într-o tigaie jellyroll; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Rocă
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Combinați 1 cană de lichior de stridii, 1 cană de smântână și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, aproximativ 25 de minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un castron. Se amestecă șunca, țelina și piperul; pune deoparte crema de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Gatiti radacina de telina in apa clocotita pentru a acoperi 10 minute sau pana se inmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Puneți rădăcina de țelină, 1/4 cană smântână, unt și sare într-un robot de bucătărie. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Așezați 1/2 linguriță piure de rădăcină de țelină sub fiecare stridie rezervată în coajă. Se acoperă cu 1 linguriță cremă de țelină rezervată. Se fierbe la 3 inci de la căldură timp de 5 minute sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi