Stridiile Florentine necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 86 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de suc de scoici, parmezan, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Stridii Florentine, Stridii Coapte Florentine, și Ou Florentin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți și aruncați tulpinile din spanac. Spălați frunzele; se usucă. Înveliți o tigaie antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați o treime din spanac; se sotează 1 minut sau până se ofilesc. Pune deoparte. Repetați procedura de două ori. Se toacă spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
3
Înveliți tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați șalotă și 1 cățel de usturoi tocat; se sotează până se înmoaie. Se amestecă spanacul și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5
Combinați 1 lingură de suc de scoici și amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
6
Combinați sucul de scoică rămas, sucul de lămâie și 1/2 linguriță de usturoi într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 1 minut. Se amestecă amestecul de amidon de porumb. Gatiti, amestecand continuu, pana cand amestecul este ingrosat. Se amestecă restul de 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
7
Combinați pesmetul, brânza, margarina topită și restul de 1 linguriță de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
¼ Cană Grămadă De Făină
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®
8
Răzuiește un cuțit între stridii și scoici pentru a elibera carnea; pune cojile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
(recomandat: Sos A1)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Așezați stridiile într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
10
Presărați sare de rocă în două tigăi jellyroll de 15 x 10 x 1 inch; aranjați cochilii rezervate pe sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(recomandat: Sos A1)
11
Așezați 1 stridie în fiecare jumătate de coajă. Se acoperă cu amestec de spanac; stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Se presară cu amestec de pesmet. Se fierbe la 3 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust