Stridii de pe coasta de Est la grătar cu jalape de porumb sos salsita

Stridii de pe coasta de Est la grătar cu jalape de porumb sos salsita
Stridiile de pe coasta de Est la grătar cu jalape de porumb Salsitan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 3 porții. O porție conține 345 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei jalape, roșii prune, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Stridii De Pe Coasta De Est La Grătar Cu Jalape De Porumb Sos Salsita, Supă De Roșii De Pe Coasta De Est, și Aperitive De Crab De Pe Coasta De Est pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un foc într-un grătar cu cărbune sau gaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Așezați porumbul—fără nimic pe el-pe grătarul grătarului. Grătiți spicele de porumb, rotind porumbul după cum este necesar pentru a nu se carboniza prea mult pe o parte, timp de aproximativ 7 minute. (Nu gătiți prea mult porumbul, altfel va deveni moale!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
4
Scoateți sâmburii de pe știuleți și lăsați-i deoparte.
5
Între timp, stropiți doar puțin ulei de canola pe feliile de roșii și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Presărați piper deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
7
Așezați feliile de ceapă pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Adăugați roșiile tăiate în jos pe grătarul fierbinte și grătiți până când ambele se rumenesc frumos, 3 până la 5 minute. Întoarceți feliile de ceapă și roșiile cu clești și continuați la grătar până când fundul roșiilor (părțile rotunjite) se rumenesc frumos și ceapa devine mai moale și parfumată, încă aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Tăiați ceapa și roșiile și puneți-le într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
10
Adăugați sâmburii de porumb și jalapeincloro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
11
Se toarnă uleiul de măsline și oțetul și se amestecă pentru a se combina. Se condimentează cu sare. Acest lucru se poate face până la o zi înainte de timp; doar aduceți salsita la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
(tub Mare)(tub Mare)
12
Așezați stridiile direct pe grătarele grătarului, închideți capacul și gătiți până când toate stridiile s-au deschis, 4 până la 5 minute. Aruncați orice stridii care nu s-au deschis singure. Deschideți-le în continuare pe cele care au început să se deschidă și completați fiecare cu 1 linguriță de porumb și jalapeincalro salsita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
13
Se servește fierbinte.
14
Din latină Grill: mâncare sufocantă și simplă pentru cine și petreceri roșii de Rafael Palomino cu Arlen Gargagliano. Text copyright 2010 de Rafael Palomino; fotografii Copyright 2010 de Dan Goldberg. Publicat de Chronicle Books LLC.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista