Stridii cu crustă de porumb cu ardei roșu Romesco

Stridii cu crustă de făină de porumb cu ardei roșu Romesco este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pene de lămâie, sare, ulei de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 34 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Făină de porumb-creveți cu crustă de chimen cu ardei roșu-sos de scufundare Chipotle, Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negre și pătrunjel-ulei de usturoi, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei la o adâncime de 1" într-o tigaie mare; se încălzește la 37
Între timp, combinați făina de porumb și boia de ardei într-un vas puțin adânc.
Presărați stridiile cu 1/2 linguriță de sare. Scufundați stridiile în amestecul de făină de porumb, apăsând ușor pentru a acoperi.
Prăjiți stridiile, 4 până la 6 Odată, 30 de secunde pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți stridiile cu Romesco de ardei roșu și pene de lămâie.