Stridii crocante pe chipsuri de rădăcină de Yucca cu miere Habanero Aioli

Stridii crocante pe chipsuri de rădăcină de Yucca cu miere Habanero Aioli
Dacă $1.21 pe portie falls în bugetul dvs., stridii crocante pe Chips-uri rădăcină Yucca cu Habanero miere Aioli ar putea fi un extraordinar pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 287 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați rădăcină de yucca, muștar dijon, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Chipsuri crocante de parmezan cu lămâie cu busuioc Aioli, Beviers BBQ stridii cu Habanero Salsa, și Pepite de pui cu chipsuri crocante de cartofi și muștar de miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, amestecați împreună muștar, miere, cilantro, habanero și suc de lămâie. Puree acest lucru într-o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Habanero ChiliHabanero Chili
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați scurt pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
3
Scoateți bucata de plastic limpede din centrul capacului blenderului. Cu blenderul în funcțiune, adăugați treptat uleiul într-un flux subțire până când amestecul se îngroașă într-o maioneză ușoară emulsionată. Se condimentează cu sare și se lasă deoparte.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Înmuiați rădăcina de yucca feliată subțire în apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Adăugați 3 inci de ulei de soia într-o friteuză sau o tigaie adâncă și preîncălziți la 375 grade F. amestecați uniform sarea fină de mare și coaja de lămâie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare FinăSare De Mare Fină
Ulei De SoiaUlei De Soia
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți feliile de rădăcină de yucca din apa fierbinte și uscați-le pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManiocManioc
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Așezați feliile de yucca uscate în uleiul încins și prăjiți timp de 1 până la 2 minute până se rumenesc ușor. Agitați-le ușor când le scoateți din friteuză, astfel încât să nu se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ManiocManioc
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați așchii pe hârtie absorbantă și praf cu sarea de lămâie cât sunt încă fierbinți. Pune deoparte.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1
Mențineți gradul 375 F al uleiului de soia prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SoiaUlei De Soia
2
Se toarnă laptele de unt într-un castron puțin adânc; în castron separat, adăugați făină. Mai întâi aruncați stridiile în zară și apoi transferați-le în vasul care conține făina. Aruncați stridiile în făină suficient pentru a le acoperi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Transferați stridiile într-un coș de prăjit și coborâți-le în uleiul încins. Prăjiți stridiile timp de 2 până la 3 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Transferați stridiile pe un prosop de hârtie sau hârtie absorbantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Pentru a asambla, așezați un cip de rădăcină de yucca pe farfurie, așezați stridii crocante deasupra cipului, lingurați o păpușă de aioli pe stridie și apoi presărați cu pico de gallo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pico De GalloPico De Gallo
ManiocManioc
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
AioliAioli
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista