Strawberry Shortcake ca genul de la Disney Sunshine Seasons versiunea One
Această rețetă servește 8 și costă 1,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 504 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 702 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, făină de tort, topping de căpșuni Smucker ' s sundae și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Shortcake clasic cu căpșuni {cu o versiune decadentă de ciocolată}, Versiunea mea de tort de soare... Ww Style, și strawberry shortcake , cum se face vegan strawberry shortcake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți fundul doar dintr-o tigaie jellyroll de 15 cm de 10 cm și tapetați fundul cu hârtie pergament.Bateți ouăle în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru bici timp de cinci minute. Bateți treptat în zahăr, bătând încă 2-3 minute. În timp ce mixerul merge, cernem împreună ingredientele uscate (făină, praf de copt și sare).Reduceți viteza mixerului la mediu scăzut și bateți în apă și vanilie.
Scoateți vasul din suport și pliați amestecul de făină. Aluatul trebuie să fie destul de lichid și cu bule.
Se toarnă în tigaie și se coace timp de 12-15 minute sau până când scobitoarea introdusă iese curată. Slăbiți marginile din tigaie cu un cuțit și lăsați să se răcească în tigaie timp de aproximativ 10 minute. Inversați pe o suprafață plană. Îndepărtați hârtia pergament, apoi inversați din nou pe un suport mare de răcire. Se răcește complet. Congelați aproximativ o oră pentru a ușura sculptura.Pregătiți umplutura de frișcă. Bateți smântâna până când încep să se formeze vârfuri tari, apoi bateți zahărul și vanilia cofetarilor (nu exagerați). Păstrați răcit în timp ce sculptați tortul.Căptușiți interiorul unei tăvi de 9 inci de 13 inci cu folie de plastic, lăsând câțiva centimetri de overhang.To sculptați, puneți tortul pe o tăietură.
Tăiați-l în jumătate, astfel încât să aveți două dreptunghiuri de 10 cm 7 cm. Luați unul dintre dreptunghiuri și împărțiți-l în două straturi inegale, unul foarte subțire și unul gros. Repetați cu al doilea dreptunghi. Ar trebui să ajungeți cu două straturi subțiri și două straturi groase în total.Puneți unul dintre straturile subțiri de tort în fundul tigaiei căptușite și întindeți peste el un strat subțire de topping de înghețată. Completați-l cu al doilea strat subțire de tort.
Întindeți un strat de frișcă peste tort, apoi aranjați feliile de căpșuni uniform peste frisca.
Întindeți puțin mai multă frișcă peste căpșuni, apoi așezați unul dintre straturile groase de tort peste ea, tăiate cu fața în sus.
Întindeți toppingul de căpșuni peste acel strat de tort, apoi adăugați un strat de căpșuni și frișcă. Se acoperă cu stratul gros de tort rămas. Acoperiți tortul cu folie de plastic și răciți în timp ce faceți topping.To faceți toppingul de cremă de brânză, bateți 1/2 cană de frișcă grea doar până se formează vârfuri rigide (nu exagerați). Pune deoparte. Într-un alt castron, bateți crema de brânză (sau mascarpone), zahărul cofetarilor și vanilia până se omogenizează. Îndoiți frișca ușor bătută în amestecul de cremă de brânză.
Răspândiți deasupra tortului, rezervând o parte din acesta la rozete de țeavă, dacă doriți. Treceți un pieptene de tort sau o furculiță prin partea de sus pentru a face dungi.Se răcește timp de 4 până la 6 ore sau până când este gata de servit. Pentru a servi, ridicați din tigaie și tăiați în pătrate.
Încingeți fiecare pătrat cu o rozetă (sau doar o pată) de glazură și o jumătate de căpșuni.