Straturi de mic dejun Brie-și-Veggie
Straturile de mic dejun Brie-și-Veggie ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 365 calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Un amestec de Brie rotund, ceapă, pâine de pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Straturi de mic dejun Brie-și-Veggie, Brie-și-Veggie Brunch straturi, și Somon și straturi de mic dejun Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sotati primele 3 ingrediente in ulei incins 10-12 minute sau doar pana cand legumele sunt fragede si feliile de ceapa incep sa devina aurii.
Tăiați și aruncați coaja de la Brie.
Tăiați brânza în cuburi de 1/2 inci.
Strat un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci cu jumătate din fiecare cubulețe de pâine, amestec de ceapă, cuburi de Brie și parmezan.
Bateți împreună ouăle și următoarele 4 ingrediente; se toarnă jumătate din amestecul de ouă uniform peste brânzeturi. Repetați straturile o dată. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore.
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până se rumenesc ușor deasupra și se fixează în centru.
* 2 cupe (8 oz.) brânza elvețiană mărunțită poate fi înlocuită.