Bunica ' s melasă încreți este un fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 72 de porții cu 145 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, cuișoare măcinate, melasă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Încercați Melasa bunicii se încrețește, Melasa Se Încrețește, și Melasa Se Încrețește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ouăle, zaharurile, scurtarea și melasa într-un castron mare. Într-un castron separat, Sortați împreună ingredientele rămase, cu excepția garniturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Melasă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de ouă; acoperiți și răciți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
3
Rulați aluatul în bile de un inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
4
Înmuiați blaturile în zahăr și așezați-le pe foi de copt ușor unse, cu zahărul în sus. Apăsați ușor vârfurile în jos cu o furculiță pentru a aplatiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Carne De Crab Sau Carne Proaspătă De Crab, Atât Cât Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Dacă doriți, presărați fiecare cookie cu câteva picături de apă pentru o suprafață mai crăpată.