Stratificat Italian Dip
Rețeta Dip Italian stratificat ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP servește 25 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 62 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de sos pesto de busuioc classico și răspândit, ardei prăjiți, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola Italiană Stratificată, Caserola Italiană Stratificată, și Sandwich Italian Stratificat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă crema de brânză și parmezan; se întinde pe fundul plăcii de plăcintă de 9 inci.
Puneți ingredientele rămase peste amestecul de brânză cremă.
Coaceți 15 min. sau până se încălzește.
Se servește cu biscuiți asortați sau felii de pâine italiană.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto