Stoc De Pui Maro
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați stocul de pui brun. O porție conține 427 calorii, 36g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 87 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, tulpini de fenicul, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Rețete similare includ Stoc De Pui Maro, Stoc De Pui Maro, și Stoc De Pui Maro.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați primele 4 ingrediente în partea de jos a unui broiler sau a unei tigaie și acoperiți cu bucăți de pui.
Coaceți la 400 timp de 1 1/2 ore, întorcând puiul o dată la 30 de minute (puiul și legumele ar trebui să fie foarte maro).
Așezați boabele de piper, pătrunjelul, cimbru și frunzele de dafin într-un vas de 8 litri.
Scoateți legumele și puiul din tigaia broiler și puneți-le în oală. Aruncați cu grijă picăturile din tigaia broiler, lăsând bucăți rumenite.
Așezați tigaia pentru pui pe plită; adăugați 4 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute, răzuind fundul pentru a slăbi bucățile rumenite.
Se toarnă conținutul de tigaie broiler în stockpot.
Adăugați restul de 12 căni de apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore.
Se strecoară stocul printr-o sită fină într-un castron mare. Rezervați puiul pentru o altă utilizare; aruncați solidele rămase. Acoperiți și răciți stocul timp de 8 ore. Degresați grăsimea solidificată de pe suprafața bulionului și aruncați-o.