Stoc De Legume
Stocul de legume este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 126 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, bulb de fenicul, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Stoc de legume – un stoc bun este Important, Stoc De Legume, și Stoc De Legume.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas mare peste mediu-marecăldură.
Adăugați ingredientele rămase șigătiți, amestecând ocazional, până când legumeleîncepe să se înmoaie, 5-7 minute.
Adăugați 4 cvarteapă rece. Aduceți la fierbere; reduceți căldurași fierbeți până când stocul se reduce la jumătate,1-1 1/2 ore.
Se strecoară stocul printr-o sită cu ochiuri fineîntr-un castron mare; aruncați solidele. Faceți înainte: stocul poate fi făcut cu 3 zile înainte.
Lăsați să se răceascăcomplet, apoi acoperiți și răciți sau înghețați timp de până la 3 luni.
Și Două Moduri De Ao Folosi
Fierbeti supa cu ghimbir proaspat tocat maruntși un strop de sos de soia cu sodiu reduspână când aromele se amestecă, aproximativ 15 minute.
Adăugați porumb congelat și mazăre și udonnoodles fierte scurse. Gatiti supa pana cand legumele si udonasunt încălzite.Pește Braconat În Timpul Săptămânii
Fierbeți stocul cu fileuri de pește alb fulgios,cum ar fi halibutul, și cu legume cu gătit rapid,cum ar fi ciupercile tăiate cubulețe sau varza mărunțită,până când peștele este doar gătit.semințe de chimen printre farfurii.