Stive De Roșii Verzi Prăjite

Stive De Roșii Verzi Prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete sudice, așa că încercați stivele de roșii verzi prăjite. Această rețetă servește 6 și costă 1,76 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 560 calorii, 13g de proteine, și 40g de grăsime per portie. Dacă aveți la îndemână boia de ardei, ulei de arahide, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Încercați Stive Caprese De Roșii Verzi Prăjite La Cuptor, Roșii Verzi Prăjite Caprese Stive, și Roșii Verzi Prăjite Caprese Stive pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți tomatillos și apă pentru a acoperi la fierbere într-o cratiță mică; reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgeți tomatillos și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
3
Procesați tomatillos, picături de slănină, usturoi, 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și boia de ardei într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează; amestecați busuiocul. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
TomatillosTomatillos
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Amestecați făina de porumb, 3/4 linguriță sare și restul de 1/2 linguriță piper. Înmuiați feliile de roșii în zară; dragă în amestec de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
5
Se toarnă ulei la o adâncime de 1/2 inch într-o tigaie; se încălzește la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Prăjiți feliile de roșii, în loturi, în ulei fierbinte 1 până la 2 minute pe fiecare parte; scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Combinați crema de brânză, următoarele 3 ingrediente și restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
8
Așezați 1 felie de roșii prăjite pe fiecare dintre cele 6 farfurii de salată; acoperiți fiecare uniform cu jumătate de amestec de brânză cremă. Topiți fiecare cu 1 felie de roșii prăjite și amestecul de brânză cremă rămas. Se acoperă cu 6 felii de roșii prăjite rămase; stropiți cu sos tomatillo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
TomatillosTomatillos
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista