Stive de dovlecei și Portobello
Zucchini și Portobello stive ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 312 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, șalotă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Stive de friptură la grătar și Portobello, Stive de mic dejun cu ciuperci portobello prăjite cu slănină Canadiană, și Stive De Dovlecei La Grătar Caprese.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente; amestecați bine cu un bici.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Așezați ciupercile într-un singur strat în tigaie; sotati 3-4 minute pe fiecare parte sau până când lichidul este aproape absorbit.
Scoateți din tigaie și puneți-l într-un castron mare. Acoperiți și păstrați cald.
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie și puneți-l la foc mediu.
Tăiați felii de dovlecel în jumătate transversal.
Puneți jumătate din feliile de dovlecel în tigaie; sotati 7-9 minute sau până când dovlecelul se rumeneste ușor. Repetați cu dovlecelul rămas și 1 linguriță de ulei.
Se ia de pe foc și se pune în castron cu ciuperci.
Stropiți cu amestec de oțet de vin roșu și restul de 1 linguriță de ulei; aruncați ușor.
Tăiați bagheta transversal în 4 bucăți; tăiați fiecare bucată pe jumătate pe lungime.
Așezați feliile pe o foaie de copt, tăiați părțile în sus și fierbeți 1 minut sau până la prăjit.
Combinați brânza de capră și cimbru; se întinde uniform pe feliile de baghetă prăjite.
Strat 4 felii de pâine prăjită uniform cu 1/4 amestec de ciuperci și felii de roșii. Se acoperă cu felii de baghetă rămase.