Stive de dovlecei și Portobello

Stive de dovlecei și Portobello
Zucchini și Portobello stive ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 312 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,45 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, șalotă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Stive de friptură la grătar și Portobello, Stive de mic dejun cu ciuperci portobello prăjite cu slănină Canadiană, și Stive De Dovlecei La Grătar Caprese.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente; amestecați bine cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați ciupercile într-un singur strat în tigaie; sotati 3-4 minute pe fiecare parte sau până când lichidul este aproape absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din tigaie și puneți-l într-un castron mare. Acoperiți și păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie și puneți-l la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Tăiați felii de dovlecel în jumătate transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
7
Puneți jumătate din feliile de dovlecel în tigaie; sotati 7-9 minute sau până când dovlecelul se rumeneste ușor. Repetați cu dovlecelul rămas și 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se ia de pe foc și se pune în castron cu ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Stropiți cu amestec de oțet de vin roșu și restul de 1 linguriță de ulei; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
10
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
11
Tăiați bagheta transversal în 4 bucăți; tăiați fiecare bucată pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
12
Așezați feliile pe o foaie de copt, tăiați părțile în sus și fierbeți 1 minut sau până la prăjit.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Combinați brânza de capră și cimbru; se întinde uniform pe feliile de baghetă prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
BaguetteBaguette
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
14
Strat 4 felii de pâine prăjită uniform cu 1/4 amestec de ciuperci și felii de roșii. Se acoperă cu felii de baghetă rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
BaguetteBaguette
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateMediu
Gata În31 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista