Sticlă De Despărțire Dubbel Belgian (Pentru Bere Intermediară)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să vă despărțiți de sticlă Dubbel Belgian (pentru Berarii intermediari). Această rețetă servește 48 și costă 4,32 USD pe porție. O porție conține 748 calorii, 47G de proteine, și 16g de grăsime. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați malțul aromatic, candi inc. d sirop Candi belgian, malț de grâu pal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Berliner Weisse (Pentru Homebrewers Intermediare), Stout Imperial Rus (Pentru Producătorii De Bere Avansați), și Vitralii Jello (de asemenea, cunoscut sub numele de sticlă spartă Jello) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește 15 litri de apă de la robinet la 160 de litri F și se adaugă la mash tun.
Se amestecă încet, adăugând toate boabele în tunul de piure în timp ce se agită pentru a preveni aglomerarea. Temperatura mash ar trebui să egalizeze la 149 F.
Într-un recipient separat, încălziți 9 3/4 litri de apă de la robinet până la 202 F.
Se amestecă prin adăugarea a 9 3/4 litri de apă de la robinet de 202 litri de apă de la robinet, în timp ce se amestecă, după ce se lasă piureul să se odihnească timp de 60 de minute. Temperatura ar trebui să egalizeze la aproximativ 168 F.
Se lasă la temperatura de piure timp de 15 minute. Într-un recipient separat, încălziți 2 1/2 galoane de apă de la robinet la 172 F.
Scurgeți încet mustul și adăugați-l înapoi la must tun, recirculând până când mustul rămâne limpede și fără particule de cereale.
Scurgeți tunul de mash pentru a fierbe fierbătorul,spargând cu 2 1/2 galoane de apă de la robinet de 172 cm.
După ce toate cursele de mash sunt colectate, adăugați zaharuri și înregistrați gravitația preboil. Aduceți mustul la fiert.
Lăsați mustul să fiarbă 60 de minute, adăugând nutrienți Whirloc și drojdie așa cum s-a menționat mai sus. (Dacă sistemul dvs. de preparare nu produce o fierbere viguroasă, luați în considerare extinderea fierberii la 75 sau 90 de minute și adăugarea hameiului la 60 de minute.)
Răciți mustul și transferați-l într-un carboy sau găleată igienizată cu un blocaj de aer. Aerați prin agitare sau oxigenați cu o piatră de oxigenare.
Drojdie de Pitch și se lasă să fermenteze la 64 de grade F până la 66 de grade F timp de 2 până la 3 zile, apoi se lasă temperatura de fermentare să crească liber.
Puneți berea la al doilea carboy sau găleată igienizată și lăsați să se condiționeze, degustând periodic pentru a verifica dezvoltarea aromei.
Sticlă sau butoi la 2,5 până la 3 volume. (Keg dacă doriți, dar acest lucru va străluci cu adevărat atunci când sticla este condiționată.)