Sticlă De Despărțire Dubbel Belgian (Pentru Bere Intermediară)

Sticlă De Despărțire Dubbel Belgian (Pentru Bere Intermediară)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să vă despărțiți de sticlă Dubbel Belgian (pentru Berarii intermediari). Această rețetă servește 48 și costă 4,32 USD pe porție. O porție conține 748 calorii, 47G de proteine, și 16g de grăsime. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați malțul aromatic, candi inc. d sirop Candi belgian, malț de grâu pal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Încercați Berliner Weisse (Pentru Homebrewers Intermediare), Stout Imperial Rus (Pentru Producătorii De Bere Avansați), și Vitralii Jello (de asemenea, cunoscut sub numele de sticlă spartă Jello) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește 15 litri de apă de la robinet la 160 de litri F și se adaugă la mash tun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se amestecă încet, adăugând toate boabele în tunul de piure în timp ce se agită pentru a preveni aglomerarea. Temperatura mash ar trebui să egalizeze la 149 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
3
Într-un recipient separat, încălziți 9 3/4 litri de apă de la robinet până la 202 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se amestecă prin adăugarea a 9 3/4 litri de apă de la robinet de 202 litri de apă de la robinet, în timp ce se amestecă, după ce se lasă piureul să se odihnească timp de 60 de minute. Temperatura ar trebui să egalizeze la aproximativ 168 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se lasă la temperatura de piure timp de 15 minute. Într-un recipient separat, încălziți 2 1/2 galoane de apă de la robinet la 172 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scurgeți încet mustul și adăugați-l înapoi la must tun, recirculând până când mustul rămâne limpede și fără particule de cereale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
7
Scurgeți tunul de mash pentru a fierbe fierbătorul,spargând cu 2 1/2 galoane de apă de la robinet de 172 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Adăugați hamei.
9
După ce toate cursele de mash sunt colectate, adăugați zaharuri și înregistrați gravitația preboil. Aduceți mustul la fiert.
10
Lăsați mustul să fiarbă 60 de minute, adăugând nutrienți Whirloc și drojdie așa cum s-a menționat mai sus. (Dacă sistemul dvs. de preparare nu produce o fierbere viguroasă, luați în considerare extinderea fierberii la 75 sau 90 de minute și adăugarea hameiului la 60 de minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
11
Răciți mustul și transferați-l într-un carboy sau găleată igienizată cu un blocaj de aer. Aerați prin agitare sau oxigenați cu o piatră de oxigenare.
12
Drojdie de Pitch și se lasă să fermenteze la 64 de grade F până la 66 de grade F timp de 2 până la 3 zile, apoi se lasă temperatura de fermentare să crească liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
13
Puneți berea la al doilea carboy sau găleată igienizată și lăsați să se condiționeze, degustând periodic pentru a verifica dezvoltarea aromei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
14
Sticlă sau butoi la 2,5 până la 3 volume. (Keg dacă doriți, dar acest lucru va străluci cu adevărat atunci când sticla este condiționată.)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate100
Revista