Steakhouse Shepherd ' s Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 743 calorii, 45g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,36 USD pe porție. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. 300 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de ceapă, cartofi idaho, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 89%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Steakhouse Shepherd ' s Pie, Rachael Ray 's Steakhouse Shepherd' s Pie-masă de 30 de Minute, și Paleo Shepherd ' s Pie.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o oală, acoperiți cu apă rece și aduceți la fierbere. Condimentați apa cu sare și fierbeți cartofii până se înmoaie, 12 până la15 minute. Atenție: salvați o oală de apă de gătit cu amidon chiar înainte de scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Grăsime De Porc înapoi
2
Încălziți o tigaie cu părțile înalte la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ulei de măsline extravirgin, o jumătate de tură din tigaie și slănină. Crisp bacon și scoateți-l pe placa căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
4
Adăugați filet în tigaie și caramelizați carnea, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ciupercile și ceapa și gătiți până se înmoaie, cu 6 până la 7 minute mai mult, apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Ceapă
6
În timp ce bucătarii de carne încălzesc o oală mică de sos la foc mediu și topesc untul, batem făina în unt, gătim 2 minute, apoi batem bulionul de vită în făină, adăugăm sosul Worcestershire și condimentăm cu sare și piper, după gust. Îngroșați 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos Worcestershire
Carne De Vită
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
Bateti
7
Se toarnă sosul peste carne și se pornește broiler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
8
Temperați gălbenușul de ou bătându-l cu apa de gătit a cartofului cu amidon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Amidon
Gălbenuș De Ou
Apă
9
Puneți cartofii scursi înapoi în oala în care i-ați gătit pentru a-i usca puțin. Puneți cartofii cu gălbenuș de ou și smântână, apoi pliați în brânză albastră mărunțită și arpagic. Condimentați cartofii cu sare și piper și întindeți-i pe partea superioară a cărnii într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză Albastră
Smântână
Gălbenuș De Ou
Cartofi
Arpagic
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
10
Încingeți cartofii cu boia și puneți-i sub broiler pentru a crocanta și rumeni cartofii, 2 până la 3 minute. Zdrobiți slănina rezervată deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită