Steak Au Poivre
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Friptura Au Poivre ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 569 calorii, 24g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 52 de fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper crăpat grosier, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Încercați Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Coniac, Steak au Poivre, și Steak Au Poivre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Încălziți o tigaie mare, bine condimentată din fontă, la foc mare. Se usucă fripturile cu un prosop de hârtie, se condimentează cu sare, după gust și se acoperă carnea ardeiul negru.
Puneți fripturile în tigaia fierbinte și gătiți până se înnegrește și fripturile s-au eliberat din tigaie. Întoarceți fripturile și transferați tigaia în cuptor. Prăjiți până când un termometru citit instantaneu înregistrează 125 de grade F pentru mediu-rar sau gătiți până la coacerea dorită.
Scoateți tigaia din cuptor și transferați fripturile pe o tăietură; acoperiți cu folie de aluminiu pentru a vă încălzi.
Puneți tigaia la loc la foc mediu. Adăugați cu grijă coniacul și aprindeți-l cu un chibrit lung de bucătărie, pentru a arde alcoolul.
Se adaugă smântâna și oțetul și se fierbe la foc mic până se îngroașă. Se amestecă untul chiar înainte de servire.
Feliați fripturile și serviți cu sos de boabe de piper.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. La Jota Howell Mountain Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.