Squid De Grătar Din Singapore (Sotong Bakar)

Singapore Squid gratar (Sotong Bakar) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 262 calorii, 28G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de piper, sare kosher, tuburi de calmar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sotong Bakar (Calmar La Grătar), Ikan Bakar (Pește La Grătar), și Ikan Panggang / Ikan Bakar (pește la grătar cu frunze de bananier).
Instrucțiuni
Scor squid făcând tăieturi transversale de 4 (1/2 inch) în fiecare tub.
Combinați ardeiul gras și următoarele 4 ingrediente (prin ghimbir) într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin. Se amestecă zahărul, soia, piperul negru și sarea.
Combinați calmarul și amestecul de chile de 2/3 cană într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinati in frigider 3 ore, de cotitură sac ocazional. Rezervați restul de 2/3 cană de amestec de chile pentru sosul de scufundare.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Scoateți calmarul din pungă; aruncați marinada. Aranjați calmarul într-un singur strat pe grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când se carbonizează și calmarul începe să se onduleze în jurul marginilor.
Se servește cu sos rezervat.