Springtime minestrone
Minestrone de primăvară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție conține 182 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 50 de fani. Mergeți la magazin și ridicați legume, bulion de legume, fasole de unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Springtime Crockpot Minestrone, Bulionul de legume și Minestrone-le bouillon de L. L. L. gumes et la minestrone, și Quiche De Primăvară.
Instrucțiuni
Așezați legumele verzi într-o cratiță de dimensiuni medii, apoi turnați peste stoc. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când legumele sunt fierte, aproximativ 3 minute. Se amestecă pastele fierte, fasolea și 1 lingură de pesto. Se încălzește, apoi se toarnă în boluri și se acoperă fiecare cu un alt strop de pesto.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Minestrone. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.