Sparanghel și Popover de slănină afumată dublă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sparanghelul și baconul dublu afumat. Această rețetă servește 4. O porție conține 412 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17608 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți sparanghel, lapte, gruyere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Asparagus Popover, Supă cremoasă de varză și slănină afumată dublă, și Varză de Bruxelles cu castane și slănină afumată dublu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o tigaie cu 1 inch de apă la fierbere, adăugați sparanghelul și gătiți până devine verde aprins.Clătiți sparanghelul sub apă rece și uscați-l.Gatiti slanina intr-o tigaie din fonta la foc mediu si lasati-o deoparte pe prosoape de hartie pentru a se scurge rezervand unsoarea in tigaie.
Se adaugă prazul în tigaie, se sotează până se înmoaie, aproximativ 2-4 minute, se lasă deoparte și se stinge focul.
Adăugați untul în tigaie și lăsați-l să se topească.
Se amestecă laptele, ouăle, făina, sarea și piperul și se toarnă în tigaie.
Presărați sparanghelul, slănina, prazul și brânza peste aluatul din tigaie.
Transferați tigaia într-un cuptor preîncălzit de 218° și coaceți până se umflă și se rumenesc, aproximativ 15-20 de minute.