Sparanghel și brânză Jack Frittata
Sparanghel și brânză Jack Frittata ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 108 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ouă, piper, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare sunt Sparanghel Și Brânză Elvețiană Frittata, Sparanghel La Cuptor Și Frittata Cu Brânză, și Sparanghel și brânză de capră Frittata.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți broilerul la înălțime și aranjați raftul în treimea superioară.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, brânza, sarea și piperul negru proaspăt măcinat până când se combină bine.
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul și untul la foc mediu-mare. Când se spumează, se adaugă sparanghelul, se condimentează bine cu sare și piper negru proaspăt măcinat și se gătește, amestecând ocazional, până se gătește, aproximativ 5 minute. Se amestecă cilantro. Reduceți căldura la minim, turnați amestecul de ouă și gătiți până când o margine de 1 inch de amestec de ouă este fermă, aproximativ 3 minute. (Centrul frittata nu va fi setat în acest moment.)
Așezați tigaia în cuptor și fierbeți până când unele pete se rumenesc și ouăle sunt doar setate, aproximativ 2 minute.
Tăiați în pene și serviți cu o salată laterală. Se poate servi cald sau la temperatura camerei.