Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Asparagus Salsan. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 190 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare, oțet de cidru, jalapeno și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel Salsa, Sparanghel Salsa, și Salată de sparanghel cu Salsan și ou pentru rețete similare.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.