Sparanghel prăjit cu prosciutto și ou Pocat

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Sparanghelul prăjit cu Prosciutto și ou Pocat ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 176 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de sparanghel, prosciutto, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sparanghel Prăjit Cu Prosciutto Crocant Și Ou Pocat, Ouă pocate cu sparanghel prăjit, Prosciutto și ulei de arpagic, și Sparanghel la grătar, Prosciutto, pâine prăjită și ou Pocat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Așezați sparanghelul într-un vas de copt și stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline extravirgin.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mic.
Adăugați prosciutto; gatiti, amestecand, pana devin aurii si redate, 3 pana la 4 minute.
Presărați prosciutto și ulei peste sparanghel. Condimentează cu piper negru și aruncă pentru a acoperi. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Aruncați și reveniți la cuptor până când este ferm, dar fraged la mușcătură, 5 minute.
Umpleți o cratiță mare cu 2 până la 3 inci de apă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, turnați oțet și un vârf de sare. Crăpați un ou într-un castron, apoi strecurați ușor oul în apă. Repetați cu ouăle rămase. Puneți ouăle până când albușurile sunt ferme și gălbenușurile s-au îngroșat, dar nu sunt tari, 4 până la 6 minute.
Scoateți ouăle din apă cu o lingură cu fante, tamponați pe un prosop de bucătărie pentru a îndepărta excesul de apă, apoi transferați pe o farfurie caldă.
Stropiți sparanghelul cu suc de lămâie.
Transferați sparanghelul în farfurii, acoperiți cu ou pocat și un vârf de coajă de lămâie. Se condimentează cu piper negru și se servește.